Pogoji prodaje in uporabe

Splošno:

Dobrodošli na strani www.nupo.si. Lastnik strani je Nupo A/S, ki z njo tudi upravlja in jo vzdržuje, medtem ko produkte in usluge prodaja MSI svetovanje d.o.o. Dostop in uporaba www.nupo.si, kot tudi produkti in usluge, dostopne na tej strani, so predmeti spodaj napisanih pogojev o prodaji. Z uporabo spletne strani www.nupo.si, kot tudi pripadajočimi izdelki in uslugami, sprejemate vse pogoje prodaje in uporabe, za katere si pridržujemo pravico do sprememb in dopolnitev. Stran redno spremljajte in bodite osveščeni o spremembah. Vaš dostop do www.nupo.si je začasno dovoljen. MSI svetovanje d.o.o. ne odgovarja v primeru, da spletna stran ali njena vsebina iz kateregakoli razloga niso dosegljivi. Z uporabo spletne strani www.nupo.si se strinjate, da ste prebrali, razumeli in sprejeli navedene pogoje ter jamčite, da so vsi vaši podatki pravilni.

 

Naročila:

Nupo izdelke lahko naročite v naši spletni trgovini: www.nupo.si

Po opravljenem naročilu boste na vaš e-naslov avtomatsko prejeli potrditev naročila, v njem pa boste našli vse potrebne informacije glede vračila in povračila sredstev.  V kolikor imate kakršnakoli vprašanja glede Nupo produktov in naročanja, ne odlašajte, temveč nas kontaktirajte. Naše kontaktne informacije boste našli spodaj. Vpogled v dosedanja naročila trenutno ni možen, za potrditev novega naročila, prosimo pišite na: info@nupo.si.

 

Plačilo:

Nupo si pridružuje pravico do sprememb brez obvestila, vključno z spremembami cen, vsebine, opisov, pogojev, itd. Cene se lahko spreminjajo, nekateri izdelki lahko niso dobavljivi. Za nakup na spletni strani www.nupo.si morate biti starejši od 18 let in imeti v lasti veljavno kreditno ali debetno kartico, izdano s strani banke, odobrene s strani Nupo A/S. Pridržujemo si tudi pravico zavrnitve naročila.

Po odobritvi vašega naročila vas bomo preko e-pošte obvestili in potrdili istovetnost podjetja, kateremu ste oddali svoje naročilo.

Z oddanim naročilom izjavljate, da so vse informacije, katere ste nam zagotovili, pravilne in točne, ter da boste vaše plačilo izvedli s kartico, katera je zakonsko vaša ter ima dovolj kritja za plačilo naročila.

Vse cene na spletni strani www.nupo.si in nupo.com so navedene v merodajni valuti izbrane države.

Vse cene vključujejo DDV. Stroški pošiljanja se lahko razlikujejo glede na državo, v katero se naročilo pošilja. Te razlike bodo jasno prikazane in vključene v “Znesek za plačilo”.

Lahko pa se odločite tudi za katero od drugih možnih vrst plačila in sicer:

 • plačilo po povzetju
 • nakazilo na TRR


Vse informacije, povezane s plačilom, katere ste vpisali med odjavnim procesom se takoj prekodirajo (SSL) in so vidne le našemu ponudniku za plačilni sistem, DIBS. Ne Nupo A/S ne katerakoli tretja stranka nima dostopa do vaših osebnih podatkov.

 

Dostava:

Vsi izdelki se pošiljajo preko GLS Slovenija. Naš cilj je dostava že v dveh (2) delovnih dneh, vendar lahko v nekaterih primerih od potrdila vašega naročila do dostave mine do šest (6) delovnih dni.

MSI svetovanje d.o.o. ni odgovoren za zamude s strani GLS Slovenija ali drugih dejavnikov, nad katerimi nima nadzora, kot so ekstremne vremenske nevšečnosti, okvare pri pošiljanju s strani tretja stranke, ipd., razen če takšno odgovornost zahteva zakon RS.

Ko prejmete Nupo izdelke, jih morate hraniti v temnem prostoru stran od neposrednega sonca in/ali visokih temperatur.

Strošek dostave je 3,9 EUR pri nakupu pod 30 EUR ter brezplačna poštnina nad 30 EUR.

 

Vračilo izdelkov in denarja:

MSI svetovanje d.o.o. ponuja razširjeno politiko vračil:

Do povračila celotne kupnine ste upravičeni v 30 dneh od prejema računa za vaše naročilo. Preprosto vrnite izdelke v originalnem zaprtem pakiranju (prvotna količina).

Vaše naročilo bomo na vašo željo zamenjali za ostale Nupo izdelke in okuse ali pa vam povrnili kupnino vrnjenih izdelkov, od katerega vam bomo odšteli strošek pošiljanja.

V kolikor želite vrniti vaše naročilo, nam ga pošljite na:

MSI svetovanje d.o.o.

Ob železnici 14

SI - 1000 Ljubljana

Takoj, ko bomo prejeli vaše vrnjene izdelke, bomo pričeli s postopkom vračila denarja. Od dneva, ko ste vrnili vaše naročilo do vašega povračila denarja, lahko mine do 10 delovnih dni.

Pomnite, da ste, od prejema računa s strani MSI svetovanje d.o.o., za vrnjene izdelke odgovorni vi. Predlagamo, da se za vračilo izdelkov obrnete na ponudnika, ki vam nudi možnost zavarovanja v višini zneska vrnjenih izdelkov.

 

Varstvo osebnih podatkov:

MSI svetovanje d.o.o. nikoli ne razkriva informacij o naših kupcih tretji stranki, razen ko je to zakonsko zahtevano, ko je to potrebno za zagotovitev naših storitev (npr. za zagotovitev odpreme vaših izdelkov) ali ko je potrebno preveriti dobroimetje in druge varnostne raziskave. Brez vašega dovoljenja ne bomo nikdar prodali vašega imena, naslova, e-poštnega naslova ali drugih osebnih informacij tretji stranki.

Stranka bo na spletni strani www.nupo.si delila s MSI svetovanje d.o.o. naslednje osebne podatke:

 • ime in priimek,
 • elektronska pošta,
 • telefonska številka,
 • naslov bivanja,
 • starost,
 • spol,
 • višina,
 • teža,
 • prehranjevalne navade
 • navade telesne aktivnosti.

Lastnik baze podatkov pridobljenih na spletni strani www.nupo.si je MSI svetovanje d.o.o., Ob železnici 14, 1000 Ljubljana.

MSI svetovanje d.o.o. se zavezuje, da se bodo ti podatki uporabljali izključno v naslednje namene: namen obveščanja o izdelkih, vzorčenje, anketiranje in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o komercialnih in nekomercialnih ponudbah, novostih in ugodnostih ter za druge trženjske namene. Hkrati se MSI svetovanje d.o.o. zaveže, da pridobljenih osebnih podatkov ne bo posredovala ali prodala tretji osebi. MSI svetovanje d.o.o. se zavezuje, da bo ves čas, ko bo obdeloval osebne podatke iz tega dogovora vodil, vzdrževal in jih obdeloval v zbirki osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov.

 

MSI svetovanje d.o.o. se zavezuje, da bo:

• osebne podatke hranil v zaklenjenih prostorih / v ognjevarnih omarah,

• osebni podatki se bodo posredovali po varni elektronski poti,

• prenos občutljivih osebnih podatkov preko telekomunikacijskih omrežij, bo zavarovan s kriptografijo in elektronskim podpisom,

• osebne podatke bodo pri pogodbenem obdelovalcu obdelovali le za to posebej pooblaščeni zaposleni.

 

Piškotki:

Piškotke na strani www.nupo.si uporabljamo za zagotovitev boljših storitev ter za ugotavljanje kateri deli spletne strani so za vas zanimivi; to nam omogoča možnost pripraviti spletno stran še boljšo za vas. Piškotki so majhni delčki podatkov, katere ta spletna stran shrani preko internetnega brskalnika na vašem računalniku in se lahko kasneje prenesejo. Piškotke lahko bere le spletna stran, ki je piškotek ustvarila. Mi piškotke uporabljamo za zagotovitev še boljših storitev za vas. Uporabnika lahko prepoznamo in prilagodimo vaš obisk z prilagoditvijo spletne strani posebej za vas, npr. z pozdravom ob ponovnem obisku spletne strani ali s tem, da poskrbim, da je vaš ponovni obisk naše spletne strani kar se le da preprost.

 

Vsebina spletne strani www.nupo.si: 

MSI svetovanje d.o.o. si pridržuje pravico do objave skupnih, anonimnih statistik o številu obiskov spletne strani ali številu naročil s strani obiskovalcev strani. Za zbiranje informacij o naših obiskovalcih ter branje kod in piškotkov na spletni strani nupo.si, uporabljamo neodvisno podjetje. Piškotki in kode vsebujejo statistične informacije o obiskovalcih strani, nastavitvah zaslona ter drugih splošnih informacijah - www.nupo.si uporablja in shranjuje tovrstne informacije za visoko zagotovitev naših storitev.

MSI svetovanje d.o.o. upošteva zakon o varovanju osebnih podatkov. Kot uporabnik imate pravico zahtevati informacije, katere MSI svetovanje d.o.o. shrani o vas. Ta pravica se lahko uporabi v skladu z zakonom. Tovrstna poizvedovanja lahko pošljete na MSI svetovanje d.o.o.:

E-pošta: info@nupo.si

MSI svetovanje d.o.o.

Ob železnici 14

1000 Ljubljana

 

Kontakt za veleprodajo:

Rok Kramer
Tel: 030 705 505